Malatya’dan Kutsal Topraklara 770 Kişi Gidecek

Malatya’dan kutsal topraklara hac farizası için gideceklerin seminerlerinin devam etiği bildirildi.Malatya Belediyesi Konferans Salonu'nda 10...

Malatya’dan kutsal topraklara hac farizası için gideceklerin seminerlerinin devam etiği bildirildi.

Malatya Belediyesi Konferans Salonu'nda 10 Haziran günü başlayan hac seminerleri hafta boyu 08:30 ile 11:45 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

Hafta boyu devam edecek hac eğitim seminerleri Müftü Yardımcıları, İhsan Mesut Akbaş, Hacı Mustafa Kılınç, Hac ve Umre İşleri Şube Müdürü Hulusi Kayaduman, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Abdülkerim Keleş ve Din Hizmetleri Uzmanı Fatime Geçici tarafından veriliyor.

Reklam
Reklam

Ayrıca 18 Haziran Salı günü 08:30’dan itibaren Malatya Belediyesi Konferans Salonu’nda Dr. Mehmet Ümit Topçu, hacı adaylarına sağlık ile ilgili konularda bilgi verilecek ve hacı adaylarına aşı uygulaması yapacak.

Malatya’dan kutsal topraklara hac farizası için 770 kişinin gideceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: