Malatyalı Karateci Milli Takıma Davet Edildi

Karate Malatya İl Temsilcisi ve 8. Bölge Karate Federasyon Başkan Yardımcısı Resul Uluca, Malatyalı karate...

Karate Malatya İl Temsilcisi ve 8. Bölge Karate Federasyon Başkan Yardımcısı Resul Uluca, Malatyalı karate sporcusu Turgut Gürgöze'nin milli takıma davet edildiğini bildirdi.

Uluca konuyla ilgili yaptığı açıklamada, karatede büyükler kategorisinde Turgut Gürgöze'nin Türkiye'de 7 sporcu arasına girerek, milli takıma seçildiğini söyledi. Malatya'nın karate sporunda hedeflerine adım adım ulaştığını kaydeden Uluca, "Amacımız milli takıma sporcu kazandırarak, Avrupa ve dünya şampiyonları yetiştirmek. Hedeflerimizden ilkini yani milli takıma sporcu kazandırma çalışmalarımızı başardık. Malatya Altın Adamlar Spor Kulübü Karate Antrenörü Sedat Turgut hocamız tarafından yetiştirilen Turgut Gürgöze, milli takıma çağrıldı. Sporcumuz Karadeniz Hazar Ülkeleri Şampiyonası'nda milli formayı giyecek" dedi.

Reklam
Reklam

Uluca, milli takıma daha fazla sporcu kazandırmayı amaçladıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Malatya'da karate sporunu daha yükseklere taşımak için çalışıyoruz. Bu hedefimizi gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum. Bu noktada bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ile Spor Şube Müdürümüz Ömer Dağdelen'e teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz