Malatyalı Öğrenciler Marmaris'te

Marmaris Engelliler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği (MENDER), Marmaris'e tatile gelen Malatya Kemal...

Marmaris Engelliler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği (MENDER), Marmaris'e tatile gelen Malatya Kemal Özalper İlköğretim Okulu öğrencilerini ağırladı.

Marmaris'in Armutalan Beldesi'nde yer alan Engelli Kafe'de düzenlenen yemeğe katılan 41 öğrenci hakkında bilgi veren MENDER Başkanı Şennur Ünlü, bölgelerinde halkoyunlarında birinci olan çocukları Marmaris Malatyalılar Derneğinin misafir ettiğini belirtti. Ünlü, kendilerinin de bu organizasyona küçükte olsa bir katkılarının olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Bölgelerinde halkoyunlarında birinci olan ve ödül olarak Marmaris'e tatile gönderilen Malatya Kemal Özalper İlköğretim Okulu öğrencileri yaklaşık bir haftadır Marmaris'te tatilin tadını çıkartıyorlar. Çocukları bölgede misafir eden Marmaris Malatyalılar Derneğine katkı vermek amacıyla Marmaris Engelliler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği (MENDER) Başkanı Şennur Ünlü, bir yemek düzenledi. Engelli Kafe de yapılan yemeğe Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü ve Marmaris Malatyalılar Derneği yetkilileri de katıldı.

MENDER Başkanı Şennur Ünlü, " Yaklaşık bir haftadan bu yana Malatya Kemal Özalper İlköğretim Okulu öğrencileri bölgemizde tatil yapıyor. Hem bu çocuklarla kaynaşmak, hem de bu organizasyona destek olmak amacıyla bir yemek düzenledik. 41 çocuğumuz ve okul yöneticilerimiz şu anda burada. Ayrıca bu okulla Armutalan Ahu Hetman İlköğretim Okulunu kardeş okul yaptık. Bu sayede ilişkiler daha iyi ilerleyecek. Bizde gelecek yıl Malatya ya giderek bu arkadaşlarımızın misafiri olacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: