Malatyalı Sporcular Başarılı Döndü

Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri Atletizm,...

Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri Atletizm, Masa Tenisi ve Yüzme şampiyona'sından 13 Altın, 3 Gümüş ve 1 Bronz madalya alarak döndü.

Yeşilyurt İlçesi Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, bölge yarışmalarında çeşitli dereceler aldılar. Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun 2013 yılı faaliyetlerinde yer alan Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri Atletizm, Masa Tenisi ve Yüzme şampiyonaları Isparta ilinde yapıldı.

Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü olarak 3 branşta 10 sporcuyla bölge şampiyonasına katılan öğrenciler, 13 Altın, 3 Gümüş ve 1 Bronz madalya aldılar. 37 Kulüp ve 288 Sporcunun katılımıyla yapılan şampiyonada en fazla derece alan sporcu öğrenciler, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ‘nu makamında ziyaret ettiler.

Reklam
Reklam

Kaymakam Babahanoğlu, öğrencileri elde ettikleri derecelerden ötürü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım Turgut Özal İlköğretim Okulu ve İş Okulu yetkilileri, Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü yetkilileri ile dereceye giren öğrenciler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: