Malatyalı Taekwondo Antrenörü Battagal Gazi Özçınar:

Malatyalı Taekwondo ve Budokaido Antrenörü Battal Gazi Özçınar, Oskar ödülü almaktan mutluluk ve gurur duyduğunu...

Malatyalı Taekwondo ve Budokaido Antrenörü Battal Gazi Özçınar, Oskar ödülü almaktan mutluluk ve gurur duyduğunu söyledi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) Taekwondo Karate Fedrasyonu tarafından 2012 yılı Oskar ödülüne layık görülen Özçınar, yaptığı açıklamada, “Karate Do Fedarsyon Başkanın elinde Avrsaya spor salonunda kalabalık heyet önünde Grnad Master ve KKTC Taekwondo fedarsyon başkanı Eyüp Zafer Gökbilen’in elinden ödülümü aldım. Milli takım çalışmalarına da girerek Temmuz ayında yapılacak Dünya Global Taekwondo Şampiyonası için göreve davet edildim” diyerek, şunları belirtti:

Reklam
Reklam

“Oskar ödülü benim Malatya’ya kazandırmış olduğum ilk ödüldür. KKTC Taekwondo 2012 yılı Oskar ödüllü tek sporcu olmam nedeniyle mutluluğunu yaşıyorum. Bizler Taekwondo’da misyonumuzu tamamlamak üzereyiz artık. Bundan böyle önümüzde bu misyonu üstlenen çok kabiliyetli gençlerimiz var. Onların önünü açmak gerektiğine inanıyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: