Malatyalılar İstiklal Marşı birlikte okuyacak

Malatya Kent Konseyi tarafından İstiklal Marşı'nın kabulünün 91. yıl dönümünde düzenlenecek etkinlikte, belediye hoparlöründen yapılacak...

Malatya Kent Konseyi tarafından İstiklal Marşı'nın kabulünün 91. yıl dönümünde düzenlenecek etkinlikte, belediye hoparlöründen yapılacak anons sonrası hep birlikte İstiklal Marşı okunacak.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım, 12 Mart Pazartesi günü İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 91. yılını kutlayacaklarını belirtti. Düzenleyecekleri organizasyonla, tüm Malatyalıları saat 12.30'da milli marşı okumaya çağıran Yıldırım, belediye hoparlörlerinden yapılacak anonsun akabinde tüm hemşehrilerini bulunduğu yerden İstiklal Marşı'nı okumaya davet edeceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

İstiklal Marşı'nın bu ülkenin toplumsal sözleşmesi olduğunu vurgulayan Yıldırım, "İstiklal Marşı bu ülkenin bir nevi anayasasıdır. İstiklal Marşı bu ülkenin en önemli ortak paydalarındandır. İstiklal Marşı geçmişle gelecek arasındaki en önemli köprüdür. İstiklal Marşı, Türk'ün, Kürt'ün, Laz'ın, Çerkez'in, Alevi'nin, Sünni'nin, Kurtuluş Savaşı'nda kardeşliğine şahitlik eden beyannamedir:" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz