Malatya'nın İlk Renkli Gazetesi, Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Malatya'nın ilk renkli gazetesi olarak yayın hayatına başlayan Sonsöz Gazetesi, çalışan gazetecilerle 13'üncü kuruluş yıldönümünü...

Malatya'nın ilk renkli gazetesi olarak yayın hayatına başlayan Sonsöz Gazetesi, çalışan gazetecilerle 13'üncü kuruluş yıldönümünü kutladı.

Mangal Vadisi'nde düzenlenen yemekli toplantıda konuşan gazetenin imtiyaz sahibi Ali Er, 13 yıl önce kurulan gazetenin gerçek sahibinin halk olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Halkın sorunlarını, kendi sorunumuz gibi gördük. Malatyalılarla kenetlendik, etle tırnak gibi olduk. İnsanın yaşamına dokunduk. Bu yüzden halkın gazetesi hep ilk sıradaki yerini korudu. İlkeli, seviyeli yayın anlayışıyla hep fark yaratan gazetemiz, Malatya'nın aydınlık geleceği olacaktır. Önümüze çıkartılan her türlü zorluklara karşı tepki vereceğiz. Malatyalıların desteğiyle keskin virajları aşacağımıza gönülden inanıyorum. Kamuoyuna mal olmuş gazetemiz, her türlü ayak oyunlarına karşı direnç gösterecektir. Yılmadan, yorulmadan alanında uzmanlaşmış ekibiyle yerel hayata yeni soluk katmaya devam edecektir. Yeniliklerin öncüsü Sonsöz Gazetesi, farklı içeriğiyle okurlarının ufkunu açacaktır. Denetleyici, gözetleyici ve halkın adına sorgulayıcı görevini aksatmadan yerine getireceğimize kimsenin şüphesi olmasın."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: