Malatya'nın Melekleri Öğrenciler İçin Seferber Oldu

Yardım Sevenler Derneği Malatya Şubesi tarafından üniversiteli öğrencilere burs sağlanması için düzenlenen etkinlik ilgi gördü.

Yardım Sevenler Derneği Malatya Şubesi tarafından üniversiteli öğrencilere burs sağlanması için düzenlenen etkinlik ilgi gördü.

Reyyan Düğün Salonu'nda Yardım Sevenler Derneği Malatya Şubesi tarafından yemekli ve müzikli bir etkinlik gerçekleştirildi. Tüm yönetimi ve üyeleri bayanlardan oluşan Yardım Sevenler Derneği'nin etkinliğine büyük ilgi gösterildi. Kalabalık bir topluluğunun katıldığı etkinlikte konuşan Yardım Sevenler Derneği Şube Başkanı Emine Taşçı, "Üyeleri tamamen kadınlardan oluşan bir kadın derneğiyiz. Bugünde güzel bir kadın dayanışmasını hep birlikte yaşıyoruz. Çok uzun yıllardan beri eğitime ve üniversiteli gençlerimize burs veriyoruz. Eğitim bizim için çok öncelikli. Her yıl okullara yardımda bulunuyoruz. Bu yıl 200 öğrencimize giyim yardımında bulunduk. Bütün bu yardımları gönül dostlarımız ve duyarlı işadamlarımızın desteği ile yapıyoruz" dedi. Etkinliğe katılanlar müzik eşliğinde eğlendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: