Malatyaspor Kamu Davası

Malatyaspor’da, “Dernekler Kanununa Muhalefet, Hizmet Nedeniyle Güveni Kötüye Kullanma” iddiasıyla ilgili olarak açılan kamu davasında...

Malatyaspor’da, “Dernekler Kanununa Muhalefet, Hizmet Nedeniyle Güveni Kötüye Kullanma” iddiasıyla ilgili olarak açılan kamu davasında 3’ncü duruşma 19 Temmuz’a ertelendi.

Malatya 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın 3’ncü duruşmasının bugün görülmesi beklenirken, ifade vermeye gelen sanıkların az olması nedeniyle duruşmanın 19 Temmuz tarihine ertelendiği açıklandı.

Davada, Malatyaspor'da son 10 yılda görev yapan başkanlarla, yönetici ve çalışanlar, "Dernekler Kanunu'na muhalefet ve hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma" iddiasıyla olarak yargılanıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: