Maldonado Fenerbahçe'de

Fenerbahçe'nin yeni transferi Şilili orta saha oyuncusu Claudio Maldonado, akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Brezilya'dan özel uçakla Amsterdam aktarmalı olarak İstanbul'a gelen Şilili futbolcu Maldonado, Atatürk Havalimanı'nda Sarı-lacivertli taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Sarı-lacivertli taraftarlar, Maldonado'ya yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Havalimanında FB TV'ye açıklamalarda bulunan Şilili futbolcu Maldonado, dünya çapında bir kulübe geldiğini belirterek, "Fenerbahçe, dünya çapında bir kulüp. Burada yakından tanıdığım oyuncular var. Edu, Alex ve Deivid ile birlikte oynadım. Lugano ile
karşı karşıya oynadım. Bu futbolcularla aynı takımda oynamak mutluluk verici. Çok çalışarak bu takımda yer almak ve Fenerbahçe'ye yarıştığı bütün kulvarda katkıda bulunmak istiyorum. Fenerbahçe'nin başarısı için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe'ye gelmeden önce Alex ile görüştüğünü ifade eden Maldonado, "Fenerbahçe'ye gelmeden önce Alex ile konuştum. Bana Fenerbahçe'yi, tesisleri, ateşli taraftarlarını anlattı. Fenerbahçe ile ilgili anlattıkları beni çok heyacanlandırdı. Fenerbahçe'de oynayacağım için çok mutluyum" diye konuştu.
Şilili futbolcu Claudio Maldonado, yarın sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini 1.5 yıllığına Sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Maldonado transferinin tüm ayrıntıları için TIKLAYIN