Mali destek programı sözleşmeleri imzalanıyor

Ahiler Kalkınma Ajansı´nda, 2011 yılı mali destek programı sözleşmeleri imzalanmaya başladı. Ahiler Kalkınma Ajansı,...

Ahiler Kalkınma Ajansı´nda, 2011 yılı mali destek programı sözleşmeleri imzalanmaya başladı.

Ahiler Kalkınma Ajansı, 26 Eylül 2011 tarihinde, tarım ve kırsal kalkınma, imalat sanayinde yenilikçiliğin geliştirilmesi ve turizm ana başlıklarında 2011 yılı mali destek programlarını açıklamıştı. Aksaray, Kırıkkale, Niğde, Kırşehir ve Nevşehir´den gelen toplam 244 projenin, 5 aşamalı değerlendirme sürecine tabi tutulmasının ardından 12 projenin tarım ve kırsal kalkınma, 23 projenin imalat sanayinde yenilikçiliğin geliştirilmesi ve 9 projenin de turizm alanlarında desteklenmesine karar verilmişti. Bu kapsamda Ahiler Kalkınma Ajansı´ndan hibe kazanan 44 projenin sözleşmeleri imzalanmaya başladı.

Reklam
Reklam

2011 mali destek programının uygulama sürecinde sözleşmelerin başvuru sahiplerine yapılacak yazılı bildirimi müteakip en geç 10 iş günü içinde imzalanması gerekiyor. Bu süre zarfında sözleşme imzalamak üzere ajansa başvurmayan veya sözleşme imzalamayacağını yazılı olarak bildiren başvuru sahipleri söz konusu destekten feragat etmiş sayılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: