Mali Müşavirler Odasından Düzce Myo’ya Ziyaret

Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Düzce Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Düzce Meslek Yüksekokulu...

Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Düzce Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Düzce Meslek Yüksekokulu yönetimini ziyaret ettiler.

Muhasebeciler Haftası Düzce’de çeşitli etkinlikle kutlanıyor. Bu kapsamda Düzce Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Düzce Meslek Yüksekokul yönetimini ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Yrd. Doç. Dr. Arif Güngör kendilerine bu anlamlı ziyaretleri için teşekkür ederek, “Sizin aracılığınızla tüm Muhasebeci ve Mali Müşavirlerimizi kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile Düzce Meslek Yüksekokulu yetkilileri karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Ziyaret başarı dilekleri ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: