Mali Müşavirlere Ales’siz Yüksek Lisans İmkanı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) arasında işbirliği...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

OMÜ ile SMMMO arasında; “İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Programı” ve OMÜ Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde stajyer ve staj dönemini tamamlayan mali müşavir adaylarına için “Mesleki Eğitim Kursları” ortaklığına yönelik iki protokol imzalandı.

Protokoller sayesinde; mali müşavirler, İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Programı’na ALES koşulu aranmaksızın kabul edilecekler ve mesleki anlamdaki yeterliliklerini artırma imkanı bulabilecekler. Ayrıca stajyer ve staj dönemini tamamlayan mali müşavir aday adayları da mesleki eğitim kurslarıyla Samsun dışına çıkmaksızın ihtiyaç duydukları mesleki hazırlık eğitimlerini alabilecekler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: