Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur, Nazilli Vergi Dairesi'ni Ziyaret Etti

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Nazilli'ye gelerek Vergi Dairesinde incelemelerde bulundu.

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Nazilli'ye gelerek Vergi Dairesinde incelemelerde bulundu.

Cantimur, Nazilli Vergi Dairesini ziyareti sırasında Nazilli Vergi Dairesi Müdür Vekili Serdar Cemgil, Cantimur'a tahakkuk ve tahsilatlarla ilgili bilgi verdi.

Nazilli Vergi Dairesi Müdür Vekili Cemgil, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vergi dairesini gezerek personelle sohbet eden Cantimur, burada yaptığı açıklamada, "Nazilli Vergi Dairesi olarak tahakkuk ve tahsilatın iyi olmasından dolayı vergi dairesi müdürü, müdür yardımcısı ve tüm çalışan arkadaşlarımızı kutluyorum. Ayrıca vergi dairesi personellerinin bazı özlük hakları ve fazla mesai çalışmaları ile ilgili sorunlarını da bakanlık olarak çözmeye çalışıyoruz. Başarısıyla dikkat çeken Nazilli Vergi Dairesini bundan sonra daha sık olarak ziyaretlerde bulunmaya çalışacağım" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Bahattin Albayrak / Suat Deniz / Mustafa Yıldırım

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: