Maliye Bakanı Şimşek Ninova Park'ta İncelemelerde Bulundu

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ninova Park...

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ninova Park Alışveriş Merkezi’ni (AVM) ziyaret etti.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Cuma İçten, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı ve partililerle birlikte Ninova Park AVM’ye giden Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ninova Park AVM Yatırımcısı Muharrem Kalender, Genel Müdür Suat Başer, Satış ve Pazarlama Müdürü Didem Yılmaz Oto ve çalışanlar tarafından karşılandı. Diyarbakır’ın en büyük ve en güzel AVM’si özelliğini taşıyan Ninova Park’ı gezen Bakan Şimşek, böyle bir yatırımı Diyarbakır’a yaptığı için AVM Yatırımcısı Muharrem Kalender’e teşekkür etti. AVM’de verilen güzel hizmetleri de beğendiğini kaydeden Şimşek, tüm çalışanları kutladığını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: