Maliye Korosu'ndan Şehitler İçin Konser

Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününü konserle kutladı.SGK...

Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününü konserle kutladı.

SGK İl Müdürlüğü salonundaki programa İdealist Demokratlar Derneği Genel Başkanı Hilmi Bulan, Bursa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz ile çok sayıda davetli katıdı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan anma töreninin açılış konuşmasını yapan SGK İl Müdürü Mükremin İspirli, “Çanakkale ruhunun bugünler için de örnek olması ve her zaman dipdiri kalmasını temenni ediyorum. Şehitlerimizi, gazilerimizi ve kahramanlarımızı minnetle ve şükranla anıyoruz. Vatan size minnettar” dedi.

Reklam
Reklam

Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ve Vergi Dairesi Başkanlığı personelinin yer aldığı SGK Türk Halk Müziği Korosu kahramanlı türkülerini seslendirdi. Eski Bursa Milletvekili Faruk Ambarcıoğlu’nun kaleme aldığı “Çanakkale Geçilmez” isimli şiiri okuyan SGK personeli Nuriye Apaydın katılanlara duygulu anlar yaşattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: