Maliye Milli Piyango Basketbol Takımı Gencer Baytimur’a emanet

Hentbol, voleybol, tekvando ve basketbol gibi salon sporlarında faaliyetlerini sürdüren Maliye Milli Piyango Spor Kulübü'nün...

Hentbol, voleybol, tekvando ve basketbol gibi salon sporlarında faaliyetlerini sürdüren Maliye Milli Piyango Spor Kulübü'nün basketbol takımının yeni antrenörü Gencer Baytimur oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Biçer, “Hedefimiz 3 yıl içerisinde 1. Ligde mücadele etmektir.” dedi.
İmza töreninde konuşma yapan Maliye Milli Piyango Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Biçer, kulüp bünyesindeki salon sporlarının tüm branşlarında altyapı konusunda büyük atılımlar yaptıklarını, basketbolla bu atılımı devam ettireceklerini belirterek, “Yeni oyuncular ve yeni teknik kadromuzla hedefimiz kademeli olarak 3 yıl içerisinde 1. Ligde mücadele etmektir. Ayrıca altyapı kategorilerinde de Türkiye şampiyonalarında derece elde edebilecek takımlar oluşturmak için çalışmalarımıza hız verdik. Böylelikle hem Ankara basketboluna hem de Türk Sporuna tüm ekibimizle artı değer katmayı amaçlıyoruz. Bunu başaracağımıza da yürekten inanıyorum.” dedi. Kulüp olarak sportif başarının önemli olduğunu kaydeden Biçer, “Ama ahlaklı, insan olarak kaliteli, yaşantısıyla topluma örnek olan sporcular ve teknik kadrolarla bu başarının yakalanması daha da önemli.” diye konuştu.
Maliye Milli Piyango Basketbol takımımın yeni teknik patronu Gencer Baytimur, ise altyapıya ve ahlaka son derece önem verilen, başarıyı hedefleyen böyle bir camiada bulunmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, “Gerek 1. Ligde Banvitspor ve Beykoz’da gerek Türk Telekom’da ve daha önceki dönemlerde elde ettiğim tüm deneyim, bilgi ve birikimimi kulübümüzün hedefleri doğrultusunda sonuna kadar kullanacağım.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz