Maliyecilerden Vali Öz’e Ziyaret

Vergi haftası nedeniyle Amasya Defterdarlığı yöneticilerini kabul eden Amasya Valisi A. Celil Öz, “Gelirlerimizin çoğu...

Vergi haftası nedeniyle Amasya Defterdarlığı yöneticilerini kabul eden Amasya Valisi A. Celil Öz, “Gelirlerimizin çoğu faize değil, kamu yatırımlarına gitmeye başladı” dedi.

Üretken bir il olan Amasya’da turizm, tarım ve sanayideki gelişmelerle birlikte kamu giderlerini karşılama oranının giderek yükseleceğini belirten Vali Öz, “Son yıllarda görüyoruz gelirlerimizin çoğu faize değil, kamu yatırımlarına gitmeye başladı ve bunun sonuçlarını görüyoruz. Yollarda görüyoruz. Eğitim kurumlarında, sağlık kurumlarında, diğer altyapı, üst yapı yatırımlarında görüyoruz. Adaletli, dengeli ve iyi yayılmış bir vergi politikası ve bunun etkin, verimli harcamasına dayanan bir kamu harcama politikasıyla inşallah ülkemiz daha güzel olacaktır” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Defterdar Hanifi Eraslan’da çalışmaları hakkında bilgilendirdiği Vali Öz’e haftanın anısına çini işlemeli plaket verdi.

Eraslan, ziyaret öncesi Serbest Muhasebeci ve Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Yaşar Elbir ile defterdarlık çalışanlarının da katılımıyla Yavuz Selim Meydanı’ndaki Milli Mücadele Anıtı’na çelenk sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: