Malkara 2012’de Altın Karınca kazandı

2012 yılında Park ve Bahçeler Müdürlüğü Altın Karınca 3.lük Ödülünü ‘Çeşmelerimize Kimlik Kazandırma ve Tanıtma’ projesiyle kazandı.

Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün, 2012 yılı faaliyetleri açıklandı.

Park ve Bahçeler Müdürü Ünal AKKAYA, 2012 yılının çok verimli geçtiğini, birçok projeye imza attıklarını ifade etti.

Park ve Bahçeler Müdürü AKKAYA, “Yeni Mahalle Bağlar Sokak BİM yanındaki çocuk parkının, mevcut zemin teraslama yapılarak düzenlenmiş ve çocuk oyun grubu, spor aletleri ve dinlenme alanı planlanması yapılarak faaliyete geçti.

Londra asfaltındaki Öztrak parkının eski basketbol bölümü yeniden düzenlenerek çocuk oyun ve dinlenme alanı planlanması yapılarak faaliyete geçti. Hacıevhat mahallesi Gerçem Sokak kademe karşısı park yeniden düzenlenerek mevcut spor alanı ve çocuk oyun alanı yeniden değerlendirilmiş, bir basketbol sahası yapılmış ve kafeterya mahalle sakinlerinin hizmetini açıldı.

Reklam
Reklam

Gelincik Anaokulu önü düzenlenerek mevcut sert zeminde yeni yeşil alanlar açılmış olup bir çocuk oyun grubunun aynı sıra bir kamelyada hazırlanarak, dinlenme amaçlı kullanılmaya başlandı.

Hacı Leman Cami önü düzenlemesi yapılmıştır. Zemin yükseltilerek yeşil alan düzenlenmiştir. Camiatik mahalle Zeki Eren Cadde Petek Yapı yanı çocuk parkı düzenlenmiştir. Hacıevhat Mahalle Boyacı çeşme Gülistan Yapı üstü park düzenlemesi. Mevcut parka yeni bir çocuk oyun grubu, spor aletleri, kamelya, basketbol sahası ve mini bir büfe yapılmıştır. Hacıevhat mahallesi Erenler minibüs durağı yanı park planlaması yapılmıştır. Bir çocuk oyun alanı, spor alanı, basketbol sahası, kafeterya ve kamelya planlanmıştır. Kültür Merkezinin önü düzenlenmiş, yeşil alan çalışması yapılmıştır.

Hacıevhat mahallesi Paşaköy yolu TOKİ önü çocuk oyun alanı devam eden projemizdir. Kavşaklarda ve mevcut parklarda lale, mevsimlik çiçek ve gül dikimleri yapılmıştır. Mezarlık ve kent içi temizlik ve yeşil alan bakım çalışmaları devam eden çalışmalarımızdır ”dedi.

Reklam
Reklam

2012 yılında alınan ve kendileri için çok önemli olduğunu ifade ettiği Altın Karınca ödülü için ise bir açıklama yapan Park ve Bahçeler Müdürü Ünal AKKAYA “Çeşmelerimize Kimlik Kazandırma ve Tanıtma’ projemiz ile Altın Karınca ödülüne layık görüldü. Bu ödül bizim çalışmalarımızın taçlanması oldu. Geçtiğimiz yıl birim arkadaşlarımız ile çok uğraştık, çok yorulduk ama bu ödül bizim bütün yorgunluğumuzu sildi. Bu başarımızı tekrarlamak için, bize azim yükledi” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz