Malkara Atatürk Ortaokulundan Öğrencilere Ücretsiz Kurs

Tekirdağ' ın Malkara içesinde Milli eğitim bakanlığının okullar hayat olsun projesi kapsamında Malkara kaymakamı...

Tekirdağ' ın Malkara içesinde Milli eğitim bakanlığının okullar hayat olsun projesi kapsamında Malkara kaymakamı Mahmut Halal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Ünlü koordinesinde Halk eğitim müdürü Turan Ayhan ve Atatürk Ortaokulu Müdürü Murat Kalaycı arasında yapılan protokolle Malkara merkezinde ve köylerinde bulunan okullardaki öğrencilere yönelik 5 – 6-7 nci sınıf bursluluk sınavına hazırlık ve 8 nci sınıflarda ise SBS hazırlık kursu açıldı.

Ücretsiz olarak 300 e yakın öğrenciye 10 sınıfta hizmet veren kurs cumartesi ve pazar günleri Atatürk ortaokulunda hizmete başladı. Kurs derslerinde ise Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal bilgiler ve İngilizce dersleri verildiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

6 Ekim 2012 Cumartesi günü başlayan kurslar 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü ne kadara 7 ay boyunca saat:09.00 ile 13.00 arası devam edecek. Kurslarda görev alan öğretmenler ise şöyle Hasan Çavuşoğlu (Türkçe), Mustafa Şimşek (Türkçe), Ahmet Özadalı (sosyal bilgiler), Ayşen Güngör (sosyal bilgiler), Cansu Akdeniz( fen ve teknoloji), Ezel Sağaltıcı (fen ve teknoloi), Melek Kökten Eren (ingilizce), Nagihan Keskin(ingilizce), Özgür Naz(Matematik), Sümeyye Acarer (Matematik)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: