Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya Mimar, Mühendis Ve Müteahhitler İle Bir Araya Geldi

Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, Malkara’daki Mimar, Mühendis ve Müteahhitler Belediye Meclis Odasında bir araya...

Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, Malkara’daki Mimar, Mühendis ve Müteahhitler Belediye Meclis Odasında bir araya geldi.

Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, Malkara’da çalışmalarını sürdüren Mimar, Mühendis ve Müteahhitlerin görüş ve fikirlerini dinlediği bu toplantıda Malkara’yı nasıl daha yeni ve modern bir yüze kavuşturacakları konusunu masaya yatırdı. Toplantıya katılanların istek, dilek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Kaya yaptığı konuşmada Malkara’nın gelişimine katkıda bulunan mimar mühendis ve müteahhitlere teşekkür ederken, Malkara için iş ve proje yapan herkesin sorunlarını paylaşmak ve Belediye olarak her zaman Malkara’nın kazanması noktasında hizmet vermeye çalışanların yanında olmaktan onur duyacağını ve her zaman destekleyeceğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Başkan Kaya, gerçekleşen toplantı sonrasında Bahar Turistik Tesislerinde birlik ve beraberlik yemeği düzenledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: