Malkara Kaymakamı Kadiroğlu, Amerika’ya gidiyor

Malkara Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, 45 günlük bir seminer için ABD'nin Virginia eyaletinin Richmond şehrine...

Malkara Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, 45 günlük bir seminer için ABD'nin Virginia eyaletinin Richmond şehrine gidiyor.
İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başarı göstermiş idarecilerin katıldığı, “Bilgilerini arttırmak ve uygulamaları yerinde görmek” amaçlı seminer 6 altı hafta sürecek. Bakanlığın 27 Temmuz 2011 tarihli kararı ile Amerika’ya gönderileceği öğrenilen Malkara Kaymakamı Fatih Kadiroğlu’nun ABD’nin idari yapısını incelemek ve yetiştirilmek üzere 15 Kasım-31 Aralık 2011 tarihleri arasında ABD'ye gideceği açıklandı.
ABD’de kalacağı 45 günlük süre içerisinde Washington ve Newyork’taki kurs, seminer ve konferanslara da katılacaklarını dile getiren Kaymakam Kadiroğlu, yurt dışında kalacağı süre içerisinde Amerika’nın birçok şehrini görme olanağını da bulacağını belirterek, her şeyden önemlisi yeni tecrübelerle Türkiye’ye döneceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz