Malkara Müteşebbis Heyet toplantısı yapıldı

Müteşebbis Heyet Başkanı Mustafa MASATLI "Tüm yatırımcıları Malkara Organize Sanayi Bölgesine bekliyoruz.”dedi

Malkara Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı Müteşebbis Heyet Başkanı ve Vali Yardımcısı Mustafa MASATLI Başkanlığında toplandı. Toplantıya Malkara Kaymakamı Y. Fatih KADİROĞLU, Malkara Belediye Başkanı Birol KAYA ve Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran BİLGİN ve diğer üyeler katıldı.

Toplantıda bilgi veren Müteşebbis Heyet Başkanı Mustafa MASATLI, “1993 yılında kurulma çalışmalarına başlayan Organize Sanayi Bölgesi alt yapı yatırımlarını bitirmiştir. Arsa tahsis çalışmalarımız ve bazı yatırımcılarımızın inşaat çalışmaları devam etmektedir. Malkara Organize Sanayi Bölgemizin karayolları ağı içerisinde olması, liman ve denizyolu ulaşım imkanlarına ve havaalanına yakınlığı ile hem Tekirdağ’da hem de Trakya’da önemli avantajlara sahiptir.

Reklam
Reklam

Özellikle som zamanlarda İstanbul Bölgesinden pek çok yatırımcı yatırım amaçlı olarak Organize Sanayi Bölgemiz ile görüşmektedir. Çok yakın bir zamanda Malkara Organize Sanayi Bölgesinde pek çok yatırımcıyı görebileceğiz. Yatırım yapmak isteyen ve bölgemizin şartlarına uyan tüm sektörleri Malkara’ya davet ediyoruz. Gelen yatırımcılarımıza hem Malkara ölçeğinde hem de Vilayet ölçeğinde gerekli tüm kolaylıklar gösterilecektir.

Organize Sanayi Bölgelerindeki teşvik ve muafiyet uygulamalarıyla ilçe ve ülke ekonomisi açısından üretim ve istihdam artışının yakın zamanda gerçekleşeceğini ümit ediyoruz.

Yine Organize Sanayi Bölgesinde iyi şartlarda çalışabilmek için idari olarak bir takım düzenlemeler yapılacaktır. İlk olarak Malkara Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne Taner TURNA Bölge Müdürü olarak görevlendirilmiştir. Bunun yanında Malkara Organize Sanayi Bölgemizin iyi şartlarda çalışması için kendi çalışma ofisini biran önce oluşturacağız. Sonuç olarak tüm yatırımcıları Malkara Organize Sanayi Bölgesine bekliyoruz.”dedi

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz