Malkara Osb Müteşebbis Heyet Ve Yönetim Kurulu Toplandı

Tekirdağ' ın Malkara ilçesi OSB yönetim kurulu ve müteşebbis heyeti, heyet başkanının ve üyelerinin seçimi...

Tekirdağ' ın Malkara ilçesi OSB yönetim kurulu ve müteşebbis heyeti, heyet başkanının ve üyelerinin seçimi için kaymakamlık konferans salonunda toplandı.

Müteşebbis heyet toplantısında Tekirdağ Vali Yardımcısı M. Turhan Çuhadar Müteşebbis heyet başkanı seçilirken Kaymakam Fatih Kadiroğlu' nun tayini dolayısıyla boşalan Müteşebbis heyet üyeliğine Kaymakam Mahmut Halal seçildi. Toplantı' da Sezmaksan ve Dervişoğlu firmalarının sözleşme şartlarını yerine getirmedikleri için parsel ve sözleşmelerinin iptaline karar verildi.

Reklam
Reklam

Yapılan toplantılara Müteşebbis heyet başkanı Vali yardımcısı M. Turhan Çuhadar izni dolayısı ile katılmaz iken Müteşebbis heyet ve yönetim kurulu üyeleri toplantıya eksiksiz olarak katıldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: