Malkara Osb Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ’ın Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya başkanlığında organize sanayi bölgesi yürütme kurulu toplantısı yapıldı.Toplantıda iki...

Tekirdağ’ın Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya başkanlığında organize sanayi bölgesi yürütme kurulu toplantısı yapıldı.

Toplantıda iki ana konu maddesi gündeme getirildi. Organize sanayi bölgesinde bulunan su deposundan gelen boruların pas tutarak delinmeleri nedeniyle değiştirilme kararı alınırken bölgede kullanılacak olan suyun Karaidemir su grubundan alınacağı bildirildi. İkinci ana madde ise Organize Sanayi Bölgesine döşenecek olan telefon hattı için Türk Telekom Tekirdağ il Müdürlüğü ile OSB heyeti arasında bir protokol hazırlanması kararı alındı.

Reklam
Reklam

Kurulda görüşülen diğer konu ise 2012 yılı sonuna kadar faaliyete geçecek olan üç fabrikanın atıklarının toplanması için arıtma tesisi ilk olarak bir paket arıtma tesisinin kurulması ve bu tesisin yetmemesi halinde geliştirilebileceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: