Malkara Ziraat Odası Başkanı Özden:-"TMO'daki Randevulu Sistem Zamanla Yerine Oturacak"

Malkara Ziraat Odası Başkanı Saim Özden, Toprak Mahsulleri Ofisi'ndeki randevulu sistemin zamanla yerine oturacağını belirtti.

Malkara Ziraat Odası Başkanı Saim Özden, Toprak Mahsulleri Ofisi'ndeki randevulu sistemin zamanla yerine oturacağını belirtti.

Özden, Toprak Mahsulleri Ofis'inde üreticilerle görüşmesinde, randevu alamamaktaki en büyük sıkıntının bütün çiftçilerin aynı anda malını vermek için internet başında olmasından ve internete giremeyenlerinde sıra almadan ofise gelmelerinden kaynaklandığını kaydetti.

Bankalarda, sağlık kuruluşlarında sıra numarası alındığını hatırlatan Özden, "TMO'daki randevulu sistem zamanla yerine oturacaktır. Düne kadar tüccar iyi fiyat veriyordu. Ofise mal veren yoktu. Üreticimiz mağdur edilmeyecek. Ama burada çalışanlarla da boşuna polemiğe girip işleri yavaşlatmayın. Zaman kaybı yaratmayın" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Alper Eral/Muhterem Erkul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz