Malkara'da Kene Mücadelesi

Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, kenelerle mücadele kapsamında gereken önlemleri aldıklarını belirtti.

Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, kenelerle mücadele kapsamında gereken önlemleri aldıklarını belirtti.

Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hacıevhat Mahallesi'nde bazı vatandaşların kene görmeleri üzerine tedirgin olduğunu ifade etti.

Kenelerle mücadele kapsamında, ilaç siparişlerinin verildiğini ve ilaçlama çalışmalarının başladığını söyleyen Kaya, "Mahalle halkı haber vermeden, kendi imkanları ile ilaçlamaya başlamış. Bu gibi durumlarda belediyeye, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'ne ve İl Sağlık Müdürlüğü'ne haber verilmesi gerekir. Keneye karşı önlemleri aldık" dedi.

Reklam
Reklam

Mahallede oturan vatandaşlardan Ayhan Bakırcıoğlu da evinin duvarlarında kene gördüğünü anlatarak, ilgili kurum ve kuruluşlardan yardım beklediklerini dile getirdi.

Muhabir: Alper Eral / Ergin Akgün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: