Malouda öyle bir sözleşme yapmış ki...

Trabzonspor'un sezon başında bedelsiz olarak renklerine bağladığı Malouda'yla yapılan anlaşmanın çok ağır şartlar taşıdığı ortaya çıktı.

Fransız futbolcunun sözleşmesindeki maddeler dudak uçuklatıyor

Trabzonspor'un sezon başında bedelsiz olarak renklerine bağladığı Malouda'yla yapılan anlaşmanın çok ağır şartlar taşıdığı ortaya çıktı. Fransız futbolcunun sözleşmesindeki maddeler dudak uçuklatıyor.

Trabzon'un sezon başında transfer ettiği Malouda'nın sözleşmesindeki maddelerin ağır olduğu ortaya çıktı. Fransız futbolcuya şampiyonluk halinde ayrı prim, takımın Şampiyonlar Ligi'ne katılması halinde ve her turda ayrı bir bonus uygulanmasının bu maddeler içerisinde yer aldığı ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarını kapsayan mukavelede tüm vergi yükümlülüğü kulübe kalırken her hangi bir fesih durumunda yapılacak ödemeler de tüm sezonu kapsayacak şekilde gerçekleştirilecek.

ŞARTLAR İNANILMAZ AĞIR
Yapılan anlaşmada bu sezon için yıllık 2.5 milyon Euro olan transfer bedelinin 1 milyon Euro'su Fransız stara peşin olarak ödenirken kalan bölümün 150'şer bin Euro'luk 10 eşit taksitte verilmesi uygun görünüyor. Malouda şampiyonluk halinde de ekstra olarak 250 bin Euro alacak. (takvim)

Anahtar Kelimeler: