Maltepe Bayan Hentbol Takımı Avrupa Yolcusu

Maltepe Belediye Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, sezon sonunda Avrupa Challange Cup’ta Türkiye'yi temsil edecek.Maltepe...

Maltepe Belediye Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, sezon sonunda Avrupa Challange Cup’ta Türkiye'yi temsil edecek.

Maltepe Belediye Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı’nın başarısını kutlamak için Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in ev sahipliğinde moral yemeği verildi.

Yemeğe Hentbol Federayon Başkanı ve Maltepe Belediye Spor Kulübü yöneticilerinin yanı sıra, Maltepe Belediye Spor Kulübü kick boks sporcuları da katıldı. Türkiye Şampiyonası’nda da mücadele edecek olan takımın rakibini salı günü çekilecek kuralar belirleyecek. 2011’de kurulan Maltepe Belediye Spor Bayan Hentbol Takımı, ilk yılda gösterdiği başarıyla Birinci Lig’den Süper Lig’e yükselmişti.

Reklam
Reklam

Moral yemeğine katılan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin yaptığı açıklamada, takımın başarısını olağan karşıladığını belirtti.

Bayan hentbol takımıyla gurur duyduğunu kaydeden Başkan Zengin, "Kurulduktan çok kısa bir süre sonra Süper Lig’e yükselerek başarılarının devamı hakkında bize bir fikir vermişlerdi. Avrupa’ya gidebilecekleri düşüncesi benim için hayal değildi. Dolayısıyla başından beri güveniyor ve destekliyorum. Kızlarımıza her zaman yüreğimizi açarak destek vermeye devam ediyoruz. Verdiğimiz destekleri çoğaltmanın koşullarını arıyoruz. Kızlarımızın azim ve çabaları sadece Avrupa’da değil, her yerde başarılı olmalarını olanaklı kılıyor. Başarılarını yürekten alkışlıyoruz. Spora ve sporcularımıza verdiğimiz destek bugünle sınırlı değil. Sık sık bir araya gelerek, aynı zamanda bir aile olduğumuzu da gösteriyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: