Maltepe’de tren kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Maltepe’de raylar üzerinde oturan 2 kişiye tren çarptı. Kazada 1 Fahri Kollik öldü, 1 kişi ise yaralı

Maltepe’de raylar üzerinde oturan 2 kişiye tren çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi ise yaralı halde kaçarak izini kaybettirdi.

Olay, dün saat 21.30'da Cevizli tren istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, 26 yaşındaki Fahri Kollik bir arkadaşıyla tren rayları üzerinde oturuyordu. O esnada yaklaşmakta olan trenin makinisti siren çalmaya başladı. Ancak raylar üzerinde oturan Kollik kaçamayarak trenin altında kaldı. Kollik, olay yerinde hayatını kaybetti. Hafif yaralanan ve ismi belirlenemeyen arkadaşı ise olay yerinden kaçtı.

Reklam
Reklam

Kazayı gören çöp toplayıcısı bir kişi durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri genç adamın öldüğünü belirledi. Olay yeri inceleme polislerinin araştırmalarının ardından Kollik’in cesedi Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Makinist ise ifadesi alınmak üzere Maltepe Cumhuriyet Polis Karakolu'na götürüldü. Polisin soruşturması sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: