Maltepe'deki Patlama İle İlgili 1 Kişi Gözaltına Alındı

-Şüphelinin patlamada ağır yaralanan Osman Özdemir Kurdaş'ın oğlu olduğu öğrenildi. Haber: Çağatay KENARLI / İSTANBUL DHA Maltepe'de bir iş yerinin 4. katında

-Şüphelinin patlamada ağır yaralanan Osman Özdemir Kurdaş'ın oğlu olduğu öğrenildi.

Haber: Çağatay KENARLI / İSTANBUL DHA
Maltepe'de bir iş yerinin 4. katında özel bir kurye tarafından getirilen pakette patlama oldu. Olaya 1'i ağır 3 kişi ağır yaralandı.
Olay, Maltepe Zümrütevler Mahallesi Nazmi Ülker sokakta bir enerji ve otomasyon şirketinde saat 13.00 sıralarında meydana geldi.
Olayın ardından polis olayla ilgili geniş kapsamlı araştırma başlattı. İncelenen işyeri güvenlik kamera kayıtlarında, paketi getiren kuryenin kameraya yansıdığı görüldü. Kimliği belirlenen A.C.K. adlı kişiyi yakalamak için çalışma başlatıldı. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen operasyonda A.C.K. yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan incelemede, A.C.K'nın olayda ağır yaralanan Osman Özdemir Kurdaş'ın oğlu olduğunun belirlendiği öğrenildi.
Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen A.C.K.'nın sorgu işlemleri sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: