Maltepe'den öğrencilere sınav öncesi moral

Ankara’nın Polatlı ilçesinde Maltepe Dershanesi, 1 Nisan'da yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı(YGS)'na girecek öğrencilere sınav öncesi...

Ankara’nın Polatlı ilçesinde Maltepe Dershanesi, 1 Nisan'da yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı(YGS)'na girecek öğrencilere sınav öncesi moral programı düzenledi.

13 Eylül Kültür Merkezi'ndeki programa, Maltepe Dershanesi Müdürü Orhan Çolak, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Program, Maltepe Dershanesi bünyesinde yapılan İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında birinci olan Damla Yıldırım’ın İstiklal Marşının okumasıyla başladı. İlköğretim ve lise şubeleri için ayrı ayrı düzenlenen moral programında, TRT 2’de Kuklagiller programının yapımcısı ve sunucusu olan Ömer Pekin yaptığı stand-up şovla öğrencilere sınav öncesi moral verdi.

Reklam
Reklam

Dershane Müdürü Orhan Çolak, uzun bir ders maratonunun ardından öğrencilere sınav öncesi moral vermek ve sınav stresinden uzaklaştırmak için böyle bir program düzenlediklerini söyledi. Çolak, “1 Nisan’da yapılacak YGS ile öğrencilerimiz bütün emeklerinin karşılıklarını alacaklar. Onların sınav öncesi yoğun ders programından biraz uzaklaşmaları için zaman zaman gruplar halinde çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu kez hem ilköğretim hem de lise öğrencilerimiz için Ömer Pekin’i getirdik. Amacımız onların motivasyonunu arttırmak, güldürmek ve eğlendirmek.” diye konuştu.

Maltepe Dershanesi Müdürü Orhan Çolak, öğrencilere yıl boyunca verdikleri dokümanları bitirenlere de çeşitli hediyeler verdiklerini sözlerine ekledi. Program sonrası dershane tarafından verilen dokümanları bitiren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: