Mama çaldıkları iddia edilen şüpheliler hakkında 5’er yıl hapis istendi

Adana’da marketten mama çaldıkları iddia edilen aynı aileden 4 zanlı hakkında “Bina içinde muhafaza altına...

Adana’da marketten mama çaldıkları iddia edilen aynı aileden 4 zanlı hakkında “Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık” suçundan 5’er yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.
4 Aralık günü merkez Çukurova ilçesinde bir markette 2'si kadın 4 kişinin gerçekleştirdiği mama hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı. Kasaya para ödemeden elbisesinin altında 4 kutu mama ile çıkan anne N.Ö., kızı G.T. ve oğulları M.Ö. ile M.Ö. kapıda bekleyen polisler tarafından suçüstü yakalandı. Daha öncede farklı marketlerde 16 kutu mama çaldıkları belirlenen şüpheliler hakkındaki soruşturma tamamlandı. Haklarında 5’er yıl hapis cezası istenen şüpheliler önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak. Polisteki sorgusunda konuşan G.T. maddi durumlarının zayıf olduğunu belirterek, bebeği için mama çaldığını ileri sürmüştü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz