Mamak Belediye Başkanı Akgül, Belediye Yatırımlarını Inceledi

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül sık sık bölge gezilerine çıkarak yatırımları yerinde inceliyor. Başkan...

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül sık sık bölge gezilerine çıkarak yatırımları yerinde inceliyor. Başkan Mesut Akgül, projelerle alakalı soru soran vatandaşları doğrudan bilgilendiriyor.

Samsun yolu üzerinde yaptırılan Anıt Bayrak proje alanını, Ekin Parkı ve Gülveren Kapalı Pazar Alanı inşaatını inceleyen Akgül yol kenarında kurulan pazarlardan şikayetçi olan vatandaşları dinledi. Başkan Akgül, “İnşa ettiğimiz kapalı pazar alanlarıyla vatandaşın şikayetçi olduğu her türlü konuyu da çözüme kavuşturuyoruz. Pazar yerlerinde bulunan zabıta noktaları her türlü şikayette devreye girerek vatandaşların mağdur olmasının da önüne geçiyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Ekin Mahallesi’nde Mardin Midyat’tan getirilen taşlarla yapılan saat kulesi inşaatındaki çalışmaları da inceleyen Başkan Akgül, parkın yanında bulunan taksicilerle sohbet etti. Akgül, “Mamak’ın her noktasında ayrı bir çalışma, ayrı bir yatırım hayata geçiriliyor. Mamak Başkent’in bölgesel gelişim odağı haline geldi.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: