Mamak Belediyesi Taziye Ekibi Ile Acılı Aileleri Ziyaret Ediyor

Yakınlarını kaybeden vatandaşların acılarına ortak olan Mamak Belediyesi, taziye ekibi ile acılı aileleri ziyaret ediyor.

Yakınlarını kaybeden vatandaşların acılarına ortak olan Mamak Belediyesi, taziye ekibi ile acılı aileleri ziyaret ediyor. İki buçuk yıl önce kurulan ekip, cenaze yakınına taziye ziyaretinde bulunuyor. Taziyeye giden ekip, ev sahibine taziye paketi de götürüyor. Paketin içinde taziyeye gelen konuklara ikram etmek üzere hazırlanmış çay, şeker, lokum, gül suyu ve peçete bulunuyor. İlçe halkının sevinçlerini de acılarını da paylaştıklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Hemşehrilerimizin kötü gününde de yanlarında oluyoruz. Kurduğumuz taziye ekibi acılı aileleri ziyaret ederek Mamak Belediyesinin her zaman yanlarında olduğunu hatırlatıyor" düşüncesini paylaştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: