Mamak Belediyesi'nden annelere özel Çanakkale gezisi

Mamak Belediyesi, annelere yönelik Çanakkale gezisi düzenledi. Geziye, aile okulları, meslek edindirme kurslarına devam eden...

Mamak Belediyesi, annelere yönelik Çanakkale gezisi düzenledi. Geziye, aile okulları, meslek edindirme kurslarına devam eden hanımlar başta olmak üzere Mamaklı anneler katıldı.

Mamak Belediyesi; aile okulları, meslek edindirme kurslarına katılan kadınlar başta olmak üzere, toplam 180 Mamaklı kadını Anneler Günü'ne özel Çanakkale’ye gönderdi. Geziyle daha önce hayatında hiç Çanakkale’ye gitmemiş olan Mamaklı anneler Çanakkale’yi görme fırsatı bulacak.

Çanakkale gezisinde Mamaklı anneler tur rehberleri eşliğinde; Anzak Koyu, Mecidiye Şehitliği, Şehitler Abidesi, Alçıtepe, Kilitbahir, Fevzi Çakmak Anıtı, Seddülbahir, Conk Bayırı, 57. Alay ve tarihi yerleri ziyaret edecek. Mamaklı anneler, ayrıca, bir zamanlar Osmanlı’ya başkentlik yapan Bursa’nın tarihi ve turistik yerlerini de gezecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: