Mamak Belediyesi’nin ‘taziye Ekibi’ 4 Bin Aileyi Ziyaret Etti

Mamak Belediyesi’nin 2 yıl önce başlattığı ‘Taziye Ekibi’ bugüne kadar 4 bini aşkın cenaze yakınına...

Mamak Belediyesi’nin 2 yıl önce başlattığı ‘Taziye Ekibi’ bugüne kadar 4 bini aşkın cenaze yakınına taziyede bulundu.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte cenaze yakınlarına taziye ziyaretinde bulunuyor. Akdere Mahallesi’nde yakınını kaybeden Adem İlbars’a, Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım ve Park ve Bahçeler Müdürü Bayram Karaer ile taziyede bulunarak acılarını paylaşan Akgül, “Vatandaşımızın mutlu günlerinde nasıl yanında oluyorsak acı günlerinde de yanındayız. Acılarını bir nebze olsun azaltmak bir takım sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için personelimizi görevlendirdik” dedi.

Reklam
Reklam

Mamak Belediyesi, cenaze hizmetleri ile cenaze yakınlarına 7/24 hizmet veriyor. Cenaze yakınları belediyeye başvuru yaptığında cenazenin ilk olarak belediyeye bağlı hekimler tarafından ölüm raporu hazırlanıyor. İl dışına defnedilecek cenazeler için, belediyeye başvuru yapıldığı takdirde yol izin belgesi çıkarılıyor. Hastaneden gelen cenazeler ve şehir dışından gelen cenazeler için ise işlem kolaylığı sağlanıyor. Türkiye’nin dört bir yanına cenaze aracı yollayan ve vatandaşın en zor gününde yanında olan Mamak Belediyesi, yeni bir araç daha alarak cenaze araç sayısını yediye yükseltti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: