Mamak Belediyesi'nin yaptığı kamyon yolu açıldı

Ankara'da Mamak Belediyesi tarafından Kıbrıs köyüne yapılan kamyon yolu törenle hizmete açıldı. Törende bir konuşma...

Ankara'da Mamak Belediyesi tarafından Kıbrıs köyüne yapılan kamyon yolu törenle hizmete açıldı. Törende bir konuşma yapan Mamak Belediye Başkanı Mustafa Akgül, kamyonların sebep olduğu ölümlerin önüne geçmek için ‘kamyon yolu’ açtıklarını söyledi.
Kamyonların Kıbrıs köyünün içinden geçerek trafik kazalarına sebep vermelerini önlemek istediklerini belirten Başkan Akgül, kamyoncuları “Köyün içinden geçen olursa yakarım.” diyerek uyardı. Akgül, bu yol ile kamyonların artık köyle girmelerinin yasaklandığını söyledi. Açıklamaların ardından Başkan Akgül’e Kıbrıs köyü halkı bir plaket verdi. Plaket töreninin ardından Başkan Akgül kurdele keserek yolun açılışını yaptı. Kurdele kesimi öncesi dua edildi ve kurban kesildi. Başkan Akgül, açılışta köy halkının sorunlarını dinledi. Daha sonra Başkan Akgül, makam aracı ile yeni açılan yoldan geçti. Başkan Akgül’ün ardından yolu kamyonlar kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz