Mamak Belediyesi’nin Yaz Programları Yoğun Geçecek

Mamak Belediyesi'nin yaz programları belli oldu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından icra edilen programların...

Mamak Belediyesi'nin yaz programları belli oldu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından icra edilen programların hazırlıkları tamamlandı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, hazırladıkları programların tüm Başkentlilere hitap edeceğini kaydetti.

Mamak Belediyesi, 2 Haziran'da Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu 75. Yıl Anfi Tiyatro’da vatandaşlarla buluşturacak. Belediye ayrıca aynı gün Bilgi Evleri Kaynaşma Pikniği düzenleyecek. Popüler müziğin en tanınmış isimlerinden Mustafa Ceceli 9 Haziran’da Mamak Anfi Tiyatro'da Mamaklı öğrencilerle buluşarak sınav öncesinde moral verecek. 10 Haziran'da Mamak Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen Kutludüğün Gözleme ve Ayran Festivali’nin bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek. 17 Haziran’da sünnet ettirilen 500 çocuk için şölen düzenlenecek. 22 Haziran-1 Temmuz Büyük Ankara Fuarı’nda ilçe ile ilgili organizasyon yapılacak. 20 Temmuz -18 Ağustos arasında Ramazan etkinlikleri gerçekleştirecek. Yine Mamak Belediyesi 1-16 Eylül arasında da Sinema Günleri yapılacak.

Reklam
Reklam

Mamak Belediyesi’nin kültür hayatına çok önemli katkılar sunduğuna dikkat çeken Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Hazırladığımız programlardan yalnızca Mamaklılar değil tüm Başkentliler faydalanacak. Son derece kaliteli ve bütün vatandaşlarımıza hitap eden organizasyonların altına imza atıyoruz. Şölen, sohbet, konser gibi programlarımız vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda şekilleniyor. Yaz boyu gerçekleştireceğimiz programlara başta Mamaklılar olmak üzere bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: