Mamak Engelliler Platformu'ndan Engelliler Günü'ne özel program

Mamak Engelliler Platformu ve AK Parti Ankara İl Başkanlığı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla...

Mamak Engelliler Platformu ve AK Parti Ankara İl Başkanlığı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kocatepe Kültür Merkezi’nde program düzenleyecek. Program öncesi Mamak Engelliler Platformu Başkanı ve komisyon üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti.
Engelli vatandaşlar adına yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Akgül’e teşekkür eden Mamak Engelliler Platformu Başkanı Yıldırım Babaözü, platform adına dilek ve temennilerini de iletti.
Platform üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Akgül, her sağlıklı vatandaşın engelli adayı olduğunu belirterek “Yerel yönetimler olarak engelli vatandaşlarımız için fiziki şartları düşünüyoruz. Binaların yapısı ve kaldırımları engelli vatandaşlarımıza kolaylık sağlayacak şekilde planlıyoruz. Mamak’ta yaptığımız park projelerimizin hepsinde de engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ilk sıraya koyduk. Hepimiz birer engelli adayıyız bunu düşünerek çalışmalarımızı yapmalıyız.” dedi.

Reklam
Reklam

AKGÜL: SORUNLARI HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ
Yerel yönetimler olarak, engelli vatandaşların yanında olduklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, sosyal sorumluluk projeleriyle de engelli vatandaşların önündeki engelleri kaldırmayı hedeflediklerini belirtti.
Başkan Akgül, "Biz yerel idarecilerin görevi, engelli vatandaşlarımızı tespit edip, yaşamlarında yardımcı olmaktır. Yerel yönetimler olarak, fiziki şartları göz önünde bulundurarak, binaların yapısı ve kaldırımları engelli vatandaşlarımıza kolaylık sağlayacak şekilde planlıyoruz. Mamak’ta yaptığımız park projelerimizin hepsinde de engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ilk sıraya koyduk." diye konuştu.
Engellilerin rahatlıkla gezip vakit geçirebileceği şekilde Mutlu Mahallesi'nde yapımına başladıkları parkımızı bitirme aşamasına getirdiklerini kaydeden Akgül, "Engelli kardeşlerimize yapılan hizmetler, temel haktır. İnşallah yapılan hizmetler katlanarak devam edecektir. Hepimiz birer engelli adayıyız, Bedenen engel hepimizin başına gelebilir. Bunu düşünerek çalışmalarımızı yapmalıyız. Bütün engellerin aşıldığı bir dünyada, sorunları hep birlikte çözeceğiz." şeklinde konuştu.
Mamak Engelliler Platformu Başkanı Yıldırım Babaözü de “Başkanımız, engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında. Sıkıntılı ve sevinçli zamanlarında her zaman destek oluyor. Sayın Başkanımızın gerek sosyal projeleri, gerekse engelliler için yaptırdığı ve şuan bitme aşamasına gelen park hepimizi duygulandırdı."
Başkan Akgül'e engellilere yönelik çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Babaözü, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Kocatepe Kültür Merkezi’nde düzenleyeceğimiz programa da Başkanımız başta olmak üzere herkesi davet ediyoruz. ”ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz