Mamak Halkı Yeni Yüzme Ve Spor Tesislerine Kavuştu

Ankara’nın Mamak ilçesinde ilk yüzme havuzu ve spor kompleksi vatandaşların hizmetine törenle sunuldu.Türközü’nde 15 bin...

Ankara’nın Mamak ilçesinde ilk yüzme havuzu ve spor kompleksi vatandaşların hizmetine törenle sunuldu.

Türközü’nde 15 bin metrekarelik bir alanda inşa edilen tesis içerisinde yüzme havuzu, bir adet kapalı spor salonu, bir adet kapalı halı saha, koşu yolu, 2 adet basketbol sahası, çocuk oyun alanı, fitness alanı, yürüyüş yolları, bay bayan saunalar, otopark ve daha birçok branşta spor yapmak üzere oluşturulan alanlar ve kafeterya yer alıyor. Yılın 12 ayı hizmet verecek tesis, sporun farklı branşlarıyla ilgilenen amatör ve profesyonel bütün sporcuları ağırlayacak.
Törene, Mamak Belediye Başkanı Akgül'ün yanı sıra AK Parti Ankara milletvekilleri Ülker Güzel, Halik Özdalga, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan ve ilçe halkı katıldı.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Mesut Akgül, yaptığı konuşmada, seçim beyannamesinde verdikleri bütün sözleri tek tek yerine getirdiklerini söyledi. Milletin boş vaatlerde bulunan siyasilerden çok çektiğini ifade eden Akgül, AK Parti hükümetleri döneminde bunun ortadan kalktığını belirterek, hizmete giren havuz ve spor kompleksinin özelliklerinden söz etti.

Ankara İl Başkanı Murat Alparslan da konuşmasında belediyeciliği sadece çöp toplama, kaldırım ve asfalt yapmak olarak görmediklerini, yapılan komplekslerle modern kentleşmenin adımı olarak gördüklerini vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: