Mamak kongre merkezine kavuştu

Ankara'nın Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçeye bin kişilik kongre merkezi kazandırdı. Yapımı tamamlanıp, Başbakan...

Ankara'nın Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçeye bin kişilik kongre merkezi kazandırdı. Yapımı tamamlanıp, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen kongre merkezi çok yakında hizmete girecek.
Mehtap Mahallesi’nde bulunan kongre merkezi, sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanılmak üzere tasarlandı. Merkezde bin kişilik kongre merkezi ve 2 bin metrekare büyüklüğünde bir iş merkezi yer alıyor. Mamak Belediyesi, Belediye Meclisi’nde aldığı kararla kongre merkezine 54. Hükümet’in Başbakanı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ismini verdi.
İlçenin çehresini değiştirecek dev projeleri birer birer hayata geçirdiklerini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "İlçemizde modern binalar, iş merkezleri hızla yükselmeye devam ediyor. Kentsel ve sosyal dönüşüm projelerimizin tamamlanmasıyla Mamak’a yeni bir çehre kazandıracağız. Mamak’a sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanılmak üzere bin kişilik kongre merkezi kazandırdık. Kongre sarayımız çok yakında hizmete girecek. Ülkemizin siyasi yaşamında saygın bir yeri olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın adının, Mamak Belediyesi olarak almış olduğumuz Meclis kararı ile Mehtap Mahallesi’nde yapımı tamamlanan buraya verilmesine karar verdik. Amacımız güzel bir eseri ortaya koyarken, bu güzel eserle birlikte ülkemize ve milletimize hizmet eden, Türk siyasetinde saygın bir yeri olan, Prof. Dr. Necmettin Erbakan ismini de yaşatmak. Bölgemizde kentsel gelişim ve dönüşüm projelerimiz hızla ilerliyor. Buna paralel olarak gecekondular hızla azalıyor. Mamak gözle görülür bir şekilde çehre değiştiriyor. Amacımız modern şehircilik anlayışı içerisinde vatandaşımıza en iyisini sunmak, içersinde sosyal donatıları olan modern bir kenti inşa etmek.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz