Mamak Kültür Merkezi'nin Dev Çadırı Festival Alanında Açıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5.’incisi düzenlenen Büyük Ankara Festivali kapsamında Cumhuriyet tarihinin ilk...

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5.’incisi düzenlenen Büyük Ankara Festivali kapsamında Cumhuriyet tarihinin ilk sanat durağı Mamak Kültür Merkezi(MKM) şeklinde tasarlanan dev çadır, festival alanına kuruldu.

Festival alanına gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği çadır, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Meclis Başkanvekili Erdal Ak, başkan yardımcıları Hasan Gökmenoğlu, Ahmet Müfit Yıldırım, Başkan Danışmanı Aydın Demir, Mamak Dayanışma Merkezi Koordinatörü Zeliha Akgül ve birim müdürleri tarafından açıldı. Kentsel dönüşüm projeleri, sosyal projeler ve Mamak Kültür Merkezi kursiyerlerinin yaptığı el işlemelerinin sergilendiği çadırda ayrıca Mamak Belediyesi’nce başlatılıp Türkiye’ye model olan Evde Sağlık Hizmeti projesinin başarılı ekibi de yer alıyor. Ziyaretçilere Mamak Belediyesi görevlileri tarafından ikramların yanı sıra, çocuklar için çeşitli hediyeler ve hizmetlerin tanıtıldığı broşürler veriliyor.

Reklam
Reklam

Atatürk Kültür Merkezi Belediyeler Caddesi’nde kurulan çadırın açılışında Başkan Akgül’ü Mamak Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Seğmenler Ankara yöresi oyunları ile karşıladı. Ziyaretçilerin akınına uğrayan çadırda gelen misafirlere tatlı ikram edildi.

Mamak Kültür Merkezi’nin panoramik bir görüntüsü olan çadırı gezen Başkan Akgül, evde sağlık hizmeti ekipleri için ayrılan bölümü de ziyaret ederek tansiyon ve şeker ölçümü yaptırdı. Akgül, vatandaşlarla da festival çadırı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Projeleri festival alanında görsel anlamda vatandaşla paylaştıklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, festivalin Ankaralılar için hayırlı olmasını diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz