Mamak’a Sivil Toplum Merkezi Ve Öğrenci Yurdu

Ankara Mamak’ta yapımı tamamlanan Şafaktepe Sivil Toplum Merkezi ve Özel Mehmet Tunçel Erkek Öğrenci Yurdu’nun...

Ankara Mamak’ta yapımı tamamlanan Şafaktepe Sivil Toplum Merkezi ve Özel Mehmet Tunçel Erkek Öğrenci Yurdu’nun açılışı Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ve Mamak Belediye Başkan Mesut Akgül ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

Mamak Belediyesi’ne bağlı halk oyunları gösterileri ile başlayan açılış töreninde konuşan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Mamak bir kilimin desenleri gibidir. Mamak’ta ihtiyaç olan böyle güzel bir merkezi açmanın heyecanını yaşıyoruz. Ülkemiz zor günlerden geçerken birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız var. Öğrenci yurdunun yapımını üstlenen hayırsever Mehmet Tuncel’e teşekkür ediyorum.” dedi. Açılış sonrası Başkan Akgül, Şafaktepe Sivil Toplum Merkezi ve Özel Mehmet Tunçel Erkek Öğrenci Yurdu’nun yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Reklam
Reklam

1760 m2 arazi üzerine inşa edilen Şafaktepe Sivil Toplum Merkezi 4560 m2 kapalı alandan oluşuyor. Merkezin 2 katı dernekler ve sivil toplum kuruluşlarının kullanımına sunulurken diğer katlar erkek öğrenci yurdu olarak hizmet verecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz