Mamak’ın Altın Yumrukları Madalyaları Topluyor

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Boks Takımı, Kars’ta gerçekleşen üst minikler Türkiye Boks Şampiyonası’nda, bir ikincilik,...

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Boks Takımı, Kars’ta gerçekleşen üst minikler Türkiye Boks Şampiyonası’nda, bir ikincilik, üç dördüncülük ve iki beşincilik elde ederek başarı grafiğini yükseltti. Toplam 590 sporcunun yarıştığı müsabakada iller arasında 34 sporcuyla Başkent Ankara da şampiyon il oldu.

Oldukça çekişmeli müsabakalara sahne olan, 590 sporcunun katıldığı müsabakada Mamak Belediyesi Boks Takımı’ndan 68 kg’da Fatih Sürücü ikincilik elde ederken, 76 kg’da Celal Sağlam, 56 kg’da Cuma Öneş ve 50 kg’da Seyfettin Ülker dördüncülük, 52 kg’da Halil Can Babut ile 65 kg’da Hüseyin Ali Arayıcı da beşinci oldu. 68 ilin katıldığı müsabakada Başkent Ankara da 34 sporcuyla, 3 birincilik, 2 ikincilik ve 5 tane de üçüncülük elde ederek 10 madalya ile iller arasında şampiyon il oldu. Takım, Sinop’ta gerçekleşecek Alt minikler Türkiye Şampiyonası’nda başarılı 4 sporcusuyla madalyalar kazanmayı hedefliyor.

Reklam
Reklam

Elde edilen başarının disiplinli, çok çalışmayla ve sunulan imkânlar ile geldiğini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, başarılı gençlerle gurur duyduklarını söyledi.

Akgül, "Kulüp bünyemizde gelecek vadeden birbirinden yetenekli sporcularımız var. Her zaman dediğimiz gibi spora ve sporcuya tam destek olacağız. Gençlerimizi kötü ortamlardan ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimiz için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Gençlerimizin bu başarıları ile gurur duyuyoruz. Başarılarından dolayı Boks Takımımızı kutluyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz