Mamaklı Hanımlar Mantı Açıyor

Mamak Dayanışma Merkezi, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden birisi olan mantıyı çok uygun fiyatlarla sofralara taşıyor....

Mamak Dayanışma Merkezi, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden birisi olan mantıyı çok uygun fiyatlarla sofralara taşıyor. Kar amacı gütmeden üretim yapan Mamak Dayanışma Merkezi, mantı üretiminde birinci sınıf malzeme kullanıyor. Şöhreti Mamak sınırlarını aşan mantıya talep her geçen gün artıyor.

Türk mutfağının vazgeçilmez bir o kadarda yapımı zor lezzetlerinden birisi olan mantıyı artık çok uygun fiyatlarla alabilirsiniz. Mamak Dayanışma Merkezi yaklaşık iki yıldır ev yapımı mantı üreterek satışa sunuyor. Mamak Dayanışma Merkezi, herhangi bir kar amacı gütmeden tamamen birinci sınıf malzeme kullanarak ürettiği mantıları neredeyse üretim maliyetine pazarlıyor. Piyasada ev yapımı mantının ortalama kilo fiyatı 25 lira civarındayken Mamak Dayanışma Merkezi, ürettiği mantıyı 15 liradan satışa sunuyor. Tamamen sipariş üzerine çalışan Mamak Dayanışma Merkezi böylece en taze en lezzetli mantıları isteyen vatandaşın sofrasına ulaştırıyor. Gıda güvenliğini tartışıldığı şu günlerde Mamak Dayanışma Merkezi tamamen hijyenik ortamlarda üretip fırınladığı mantıları isteyen vatandaşa dondurulmuş bir şekilde ulaştırıyor.

Reklam
Reklam

Mamak Kültür Merkezi'nde hizmet veren Mamak Dayanışma Merkezi mantı üretiminde ihtiyaç sahibi Mamaklı hanımları çalıştırıyor. Gün içerisinde saat 09.00-16.00 arası çalışan hanımlar, mantı evlerinde çalışan diğer kadınlara nazaran daha fazla kazanıyor. Mamak Dayanışma Merkezi'nde tamamen hijyenik ortamlarda üretimi gerçekleştirilen mantının malzemesi ise yine Mamak Dayanışma Merkezi görevlilerince tamamen birinci sınıf malzemeden temin ediliyor. Geniş bir müşteri yelpazesine sahip olan Mamak Dayanışma Merkezi mantısına isteyen her vatandaş kilo sınırı olmaksızın sipariş verebilir. Özellikle belediye bünyesinde yapılan toplu programlarda ikram edilen mantının şöhreti Mamak sınırını çoktan aşmış durumda. Kaliteli ve hesaplı Mamak Dayanışma Merkezi mantısına talep her geçen gün artıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz