Mamaklı minik tekvandocular madalyaları topladı

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Takımı, Karabük’te gerçekleşen İllerarası Minikler ve Minik altı Tekvando Şampiyonası’nda...

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Takımı, Karabük’te gerçekleşen İllerarası Minikler ve Minik altı Tekvando Şampiyonası’nda 3 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük elde etti. 160 sporcunun yarıştığı müsabakada 10 sporcu ile kıyasıya mücadele eden Mamak Belediyesi Tekvando Takımı, sporcuların aldıkları derecelerle takım halinde ikinci oldu.

Başarılı sporcularla gurur duyduğunu belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak’ta farklı dallarda çok sayıda sporcunun başarı elde ettiğini söyleyerek, "Spor gençlerimizi, çocuklarımızı, her türlü kötü alışkanlıklardan uzaklaştıran, sosyal hayatın içine çeken bir aktivitedir Sporda derece almak başarıdır. Sporcularımızdan gelen başarılı sonuçlarda ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Belediye olarak gençlerimizin spor yapmalarını teşvik ediyor ve onlara destek oluyoruz. Gençlerimizi sporla geleceğe hazırlamak için plan ve projelerimizi hayata geçiriyoruz. İlçemize Türközü Mahallemizde yarı olimpik yüzme havuzunu da içinde barındıran ve vatandaşlarımıza birçok dalda spor yapma imkânı sağlayan Yüzme Havuzu ve Spor kompleksimizin yanı sıra Duralialıç Mahallesi’nde her türlü etkinliğe ev sahipliği yapabilecek Kapalı Spor Salonu kazandırıyoruz. Tesislerimiz, ilçemizin kültürel ve ekonomik gelişimine de büyük katkı sağlayacak. Ben inanıyorum ki sporcularımız uluslararası şampiyonalarda da daha büyük başarılara imza atarak hem bizim hem de ülkemizin gurur kaynağı olacaklardır.” dedi.

Reklam
Reklam

Mamak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Antrenörü Sezai Yalçın ise "Sporcularımızın azimli çalışmalarının sonucunda başarılı olduk. Bizleri destekleyen Başkanımız Mesut Akgül’e ve kulüp yönetimine desteklerinin karşılığını büyük başarılar olarak geri vereceğiz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: