Mamaklılar Dans Gösterisiyle Eğlendi

Kültür Bakanlığı Güzel Sanatlar Müdürlüğü Devlet Halk Dansları Topluluğu, Ankara'nın Mamak ilçesinde gösteri yaptı.Prof. Dr....

Kültür Bakanlığı Güzel Sanatlar Müdürlüğü Devlet Halk Dansları Topluluğu, Ankara'nın Mamak ilçesinde gösteri yaptı.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde gösteri sunan topluluk, Türkiye'nin değişik yörelerine ait halk danslarını sergiledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ’ın da vatandaşlarla birlikte izlediği etkinlik, beğeni üzerine 11 Nisan tarihinde ilçede yeniden sahnelenecek. Genel Sanat Yönetmeni Sonya Aslan yönetimindeki topluluk, 88 kişiden oluşan kadrosuyla dans etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan topluluk Adıyaman, Ankara Seymen, Dinar, Bingöl, Trabzon ve Artvin yöresi oyunlarıyla büyük beğeni topladı.

Reklam
Reklam

Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ, "Mamak Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya verdiğimiz değeri her fırsatta dile getiriyoruz. Ekibi bu güzel gösteriden dolayı tebrik ediyorum." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz