Mamak'ta alışveriş merkezi zincirine bir yenisi eklendi

Mamak ilçesi yeni bir alışveriş merkezine daha kavuştu. Alışveriş merkezinin açılışını Mamak Belediye Başkanı Mesut...

Mamak ilçesi yeni bir alışveriş merkezine daha kavuştu. Alışveriş merkezinin açılışını Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül yaptı. İlçede iş merkezlerinin hızla yükseldiğini ve Mamak’ın yatırımcı için cazip bir ilçe haline geldiğini belirten Akgül, "Bölgemizde iş merkezlerimiz, alışveriş merkezlerimiz hızla çoğalıyor. Rekabetin olduğu yerde kalite artar, kalitenin olduğu yerde bereket olur.” dedi.
Ege Mahallesi, Nato Yolu Caddesi’nde yeni hizmete giren Bizim Toptan Gıda Satış Mağazası’nın açılış kurdelesi Mamak Müftüsü Muharrem Genç’in okuduğu duanın ardından Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, Mamak Müftüsü Muharrem Genç, Bizim Toptan Gıda Satış Mağazası Müdürü Mehmet Sefer Yassıbaş ve açılışa annesi ile birlikte gelen 4 yaşındaki Asu Ateş tarafından kesildi.
Mesut Akgül, açılışta yaptığı konuşmada, ilçelerinde değişim ve dönüşümün hızla devam ettiğini belirterek, şunların söyledi:
"Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi Mamak’ta kuruldu. İş merkezleri süratle çoğalıyor. Mamak’ın farklı noktalarında bir kısmının yapımı tamamlanan ve bir kısmı da tamamlanma aşamasında olan iş merkezlerimiz ilçemize hem yeni bir çehre kazandırıyor hem de istihdam sağlıyor. Durali Alıç Gemi İş Merkezi, Gülveren İş Merkezi, Şafaktepe Konut ve İş Merkezi, Necmettin Erbakan Kongre Merkezi ve 41 katlı rezidanstan oluşan iş merkezleri yükselmeye devam ediyor. Rekabetin olduğu yerde kalite artar, kalitenin olduğu yerde bereket olur. Yıllarca beklediğimiz ve özlediğimiz Mamak’a adım adım yaklaşıyoruz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz