Mamak'taki Dernekler, Sivil Toplum Merkezi’ni Paylaştı

Ankara Mamak Belediyesi'nin inşa ettiği Sivil Toplum Merkezi, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına paylaştırıldı.STK...

Ankara Mamak Belediyesi'nin inşa ettiği Sivil Toplum Merkezi, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına paylaştırıldı.
STK temsilcileri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'le bir araya gelerek önümüzdeki ay açılışı yapılacak merkezdeki hizmet odalarını kura ile paylaştı.
STK'ların etkinlik düzenleme merkezi olacak Sivil Toplum Merkezi'nin, eğitim programlarından toplantılarına kadar her türlü faaliyete de ev sahipliği yapacağını kaydeden Akgül, "Göreve geldiğimiz günden beri ilçemizde faaliyet gösteren STK'lara hizmet etmeyi kendimize görev bildik. Merkezimiz bütün Mamaklılara hayırlı olsun." dedi.

Reklam
Reklam

ALTI DERNEK ÜSTÜ YURT

Merkezin ilk iki katı hemşeri dernekleri ve STK'ların kullanımına sunuldu, diğer katlar da erkek öğrenci yurdu olarak inşa edildi. 100 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdunda; öğrenci yemekhanesi, kantin, yatakhaneler, ders çalışma odaları, rehberlik odaları, 15 kişilik misafirhane, toplantı odası, 200 kişilik konferans salonu ve misafir yemekhanesi bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: